Definisjon av Escrow

Oppsettet av en deponeringsavtale løser et betydelig antall av tillitsproblemene som eksisterer mellom partnere som har begrenset data om hverandre. En sperret konto er satt opp av en pålitelig pengeorganisasjon: kjøperen vil være mer behagelig å sende eiendeler til en slik post, og innse at eiendelene vil bli levert bare når den velsmakende produksjonen av produkter er bekreftet.

Forhandleren vil faktisk begynne å lage varer ved å innse at kjøperen har kablet eiendeler til deponeringskontoen og forutsatt at produktene er levert til bestemt, kjøperen kan ikke huske avdrag og selgeren vil få de inngåtte reservene. En kjøper vil sannsynligvis være motvillig til å flytte reserver direkte inn i forhandlerens post før en forespørsel er ferdig.

Se for deg at en liten estimert europeisk organisasjon blir kontaktet for å flytte penger inn i en kinesisk leverandørs hovedbok før etableringen har begynt. På samme måte kan en selger ikke godta en forespørsel siden han ikke oppfatter kjøperen som en virkelig fascinert klient.

Hvem er partene involvert i en deponeringskonto?
Det er 3 samlinger knyttet til en forståelse av en deponeringskonto:

Kjøperen (kjøperorganisasjonen)
Forhandleren (leverandøren, prosessanlegget eller utvekslingsorganisasjonen)
Deponeringsspesialistorganisasjonen (ellers kalt escrowspesialisten)
Hva er de juridiske avtalene som kreves for å bruke deponeringskontotjenesten?

Avtaleavtale: Samlingene inkluderte samtykke til en avtaleordning som kjennetegner detaljene i byttet, for eksempel detaljene i produktene som skal opprettes, avdragsvilkår, InCoTerms, butikksum, referansekontanter, spot og forsendelsestid, og så videre …

Delt taushetserklæring: Hver partner signerer en gjensidig taushetserklæring (NDA). Samlingene inngår en avtale for å unngå å avdekke data som omfattes av forståelsen. En NDA oppretter en privat forbindelse mellom samlingene inkludert og hindrer dem i å avsløre noen form for klassifisert og eksklusive data eller proprietære fordeler.

Deponeringsavtale: Kjøperen, forhandleren og deponeringsspesialisten inngår en 3-veis forståelse. Denne posten inneholder instruksjonene som skal oppfylles for å slippe eiendelene ut av deponeringskontoen.